好少覺得串燒餐廳難食:因為只要落得夠多調味香料嘅話通常都幾好,不過今次真心失望。見到排名咁高梗係去試吓,價錢唔算平,食物嘅款式都算幾多。先講令我失望嘅其中之一:蘆筍!!!!條蘆筍勁老勁多咋,味道正常但係實在太油不過孜然粉落得好多所以蓋過晒所有味道完全食唔到食物原本應有既嘅味道!!另外呢個安格斯牛粒!!!!上碟時切開咗5份,入邊有三份都係唔入得口,因為超多根位我直情哎唔開,可能揀嘅位置差,就算連佢比較好嘅位置雖然未至於咬唔開但都好銀!!!雞泡魚干!!!!都好難食,好似我之前喺韓國買返嚟嗰啲要自己翻熱既雞泡魚干,上面就咁擺啲醬汁- -鹹蛋黃嘅薯條!味道正常但實在太過油膩!基本上比起平時嘅薯條油3-4倍數,見佢有幾樣產品都係黃金系列,所以我哋另外叫咗一個墨魚咀!一定唔好點!!!呢個又係經典之作,基本食落口嘅唔係爽口彈牙嘅口感,而係有淋又油!當晚唯一比較好嘅我覺得係茄子、因為蒜蓉落得超級多,有炸蒜同埋普通嘅蒜蓉,兩個口感加埋再配埋香料算係呢餐比較好食㗎啦。

見到排名咁高梗係去試吓,價錢唔算平,食物嘅款式都算幾多。

先講令我失望嘅其中之一:蘆筍!!!!
完全食唔到食物原本應有既嘅味道!!

另外呢個安格斯牛粒!!!!

雞泡魚干!!!!

鹹蛋黃嘅薯條!

墨魚咀!一定唔好點!!!