2022-12-01
伊甸 (觀塘)📍觀塘官塘道436-446號官塘工業中心第四期1樓👍🏻Eden特盛台式雙餸套餐$88台式香菇肉燥珍珠白飯鹽酥雞扒、台灣腸、涼拌小食以木風為主既餐具,好台風,香炸既鹽酥雞,好野味,台式腸有掛住台灣既風味🤫🥹加埋涼拌小食既 👍🏻台式金牌高跟牛肉麵配涼拌小食濃厚牛肉湯底,厚切牛肉,面質彈牙,配埋珍奶,感覺滿足😎👍🏻寶島蛋餅配料火腿台灣人鍾意拎黎做早餐,今次我用黎當正餐填飽肚仔,蛋餅配火腿,足料好味🤪👍🏻紅豆仙草芋圓、波霸奶茶配料十足,感覺好似到左台灣😛🤍逢星期六於店內堂食享用波霸系列飲品,即可免費添飲, 需IG分享波霸奶茶日之宣傳貼文至個人動態👍🏻奶蓋烏龍加$15勁多奶蓋😆烏龍個種回甘味道一流呢 🤍餐廳環境真係要講下,牆上有毛筆字句「順利時要喜樂,患難時當思考上帝使這兩樣都發生因此,人不知將會發生什麼事」🤍另一幅牆有山水畫,好鬼正,入面應該講緊人係咪應該一世隨波逐流定還是要有自己思想🤍餐廳感覺好一流,餐牌價錢好大眾化,可以黎傾計,睇書,做下自己野都ok,非常舒服,真係有種伊甸園既感覺😜🤍餐廳優惠惠顧滿$80即可享有此優惠滿$160即減$20如此類推請於結帳前向店員出示只適用於堂
📍觀塘官塘道436-446號官塘工業中心第四期1樓
👍🏻Eden特盛台式雙餸套餐$88
台式香菇肉燥珍珠白飯
鹽酥雞扒、台灣腸、涼拌小食
👍🏻台式金牌高跟牛肉麵配涼拌小食
濃厚牛肉湯底,厚切牛肉,面質彈牙,配埋珍奶,感覺滿足😎
👍🏻寶島蛋餅配料火腿
👍🏻紅豆仙草芋圓、波霸奶茶
配料十足,感覺好似到左台灣😛
👍🏻奶蓋烏龍加$15
勁多奶蓋😆烏龍個種回甘味道一流呢
🤍餐廳環境真係要講下,牆上有毛筆字句
🤍餐廳優惠
惠顧滿$80即可享有此優惠
滿$160即減$20如此類推
請於結帳前向店員出示只適用於堂食,優惠可重複使用