2024-02-27 304 瀏覽
叫左幾樣野食外賣,有甲羅燒意粉、紅酒燉牛肉意大利飯、Egg Benedict同三重芝士三文治意粉同意大利飯份量都係正常偏細,但都勉強接受個三重芝士三文治,打開個下個份量細到嚇親我,只係得半份三文治。實際用料係得一塊多士同芝士,咁樣就$92連埋餐湯野飲。一開始仲以為係職員執外賣執錯,特登打電話返餐廳問,但係職員都話本身份量係得咁少,同老闆反映過好多次好多客人唔滿意,但係都冇改善過,咩都做唔到🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️老實講,$92連餐湯俾啲咁嘅份量真係令人好難接受,幾好味都唔想再幫襯。更何況嘢食味道普遍嚟講,比起以前都差咗好多,但價位就一路升。幾份外賣總共買咗五百幾蚊,但份量同埋味道都唔值得呢個價錢,強烈建議大家幫襯前諗清楚俾咁既錢食餐飯係咪值

意粉同意大利飯份量都係正常偏細,但都勉強接受

三重芝士三文治
外賣自取