2021-02-12 639 瀏覽
今日同朋友嚟咗呢間野食燒烤呢間野叫蝦蝦燒,又有得玩又有得食,又比我發現一個假日好去處,超級推介各位過嚟🤤❤️嚟到嘅時候,已經有好多人排緊,而且我哋發現呢度嘅蝦真係好新鮮,我哋排隊嘅時候見到店員新鮮運緊過嚟!一嚟到環境勁闊落,地方好大,而且食物種類仲要勁多,有煮食又有甜品,我叻咗好多燒肉,包括燒雞、燒牛肉、燒羊肉🤤同場仲有好多即食嘅食物,大家等緊燒烤嘅時候,都可以食住先,依度嘅咖喱魚蛋同埋海螺都好正!終於到戲肉啦,喺枱隔離有好大個魚缸,裏面嘅流水蝦係任捉任食😍我同朋友都話,咁嘅價錢,可以食到咁飽,仲要玩咁耐,真係超抵!重點係,依度嘅流水蝦隻隻都好生猛,勁新鮮,而且食到中途嘅時候,店員會拎一疊海鮮過嚟,裏邊有扇貝、鮑魚、顯,全部都超級新鮮,高級貨😋俾我哋發現咗一個香港好去處,之後再嚟玩過食過!

俾我哋發現咗一個香港好去處,之後再嚟玩過食過!