2025-06-16 54 瀏覽
剛發現呢間分店已經結業了,但可否都表達下意見?我係之前食嫁喇,每次出去個頭都會去食,佢仲有其他分店,所以都照寫番個食評環境❤️❤️❤️❤️❤️裝修靚,坐得舒服,有唔同既枱型可以選擇,想坐得chill d又得,想坐舒服d又得,想闊落d又得 ,想方便食完即走又得衛生❤️❤️❤️❤️❤️非常好,我曾經見到有人倒瀉野,侍應都反應算快有即時清理,會詢問客人是否還好,所有眼見既野都好乾淨整潔,冇見到任何污漬或痴立立服務❤️❤️❤️❤️❤️有事算係可以即時處理,員工有禮貌,反應都算快。其實都諗過比4個心定5個心,又比5個心好似好造作,但我又真係諗唔到野去扣佢分😆食物❤️❤️❤️❤️🤍價錢黎講唔係平,但味道賣相質素各樣都係很好,款式都多,個湯係份子料理,呢感滑得黎有d粒粒有層次,滿足味蕾,意大利麵調味合適,咖啡應該屬於Nuts味重,因為我偏好nuts味咖啡,我幾鐘意,開心果甜品稍甜,但都好enjoy總括,有機會一定會再去佢分店食過🥰
環境❤️❤️❤️❤️❤️
衛生❤️❤️❤️❤️❤️
服務❤️❤️❤️❤️❤️
食物❤️❤️❤️❤️🤍

總括,有機會一定會再去佢分店食過🥰