今晚朋友帶左我去觀塘一間樓上cafe食好西, 上到去環境幾大而且幾有情調, 仲有波枱可以免費篤下波🎱添😍😍, 玩之前當然要醫左個肚仔先🙊 我地兩個人叫左一個set dinner再加小食share😊餐包🥖餐包份量非常慷慨☺️, 而且味道亦唔錯, 外層香脆內層鬆軟!龍蝦湯🦞🥣龍蝦湯質感濃稠, 味道濃郁😊牛油梨海蝦沙律🥑🦐🥗上層嘅海蝦彈牙, 沙律菜爽脆, 加埋下層嘅牛油果醬同入面粒粒嘅牛油果, 口感豐富清新!蒜香牛油雞翼🐔牛油同蒜嘅比例十分好, 食落唔會好重口味或者好油膩, 雞翼份量好多而且幾大隻, 咬落去肉質鮮嫩幾juicy!👍🏻😋白磨菇薯蓉雪茄🍄🥔🚬首先E道餸幾得意📱📸, 佢係一條春卷嚟嘅, 出面脆卜卜, 咬落去熱辣辣, 好香磨菇同薯蓉味, 薯蓉令個春卷食落有好實在嘅感覺!炭燒美國牛小排🐂🥩小妹叫左5成熟, 牛味濃郁, 牛小排肉質鮮嫩, 軟腍無筋, 油脂甘香, 好好味, 非常推介!👍🏻鮮果乳酪🍋🥭🍓🍨乳酪酸酸甜甜, 口感幾滑!總結: 食物質素幾高而且份量幾多, 環境有情調而且坐得幾舒服, 適合情侶或者大班人聚會👫🏻👨‍👩‍👧👨‍👩‍👦‍👦, 店員服務態度良好, 上菜速度亦好快, 價錢唔貴,

餐包🥖

龍蝦湯🦞🥣
龍蝦湯質感濃稠, 味道濃郁😊

牛油梨海蝦沙律🥑🦐🥗

蒜香牛油雞翼🐔

白磨菇薯蓉雪茄🍄🥔🚬

炭燒美國牛小排🐂🥩

鮮果乳酪🍋🥭🍓🍨
乳酪酸酸甜甜, 口感幾滑!

總結: 食物質素幾高而且份量幾多, 環境有情調而且坐得幾舒服, 適合情侶或者大班人聚會👫🏻👨‍👩‍👧👨‍👩‍👦‍👦, 店員服務態度良好, 上菜速度亦好快, 價錢唔貴, cp值幾高, 值得推介! 😊👍🏻
2020-03-26
  • 炭燒美國牛小排