2017-02-17 1827 瀏覽
本身我同老公訂咗樓下間韓國炸雞店, 點知勁多人,老公都等到發火 ,所以去咗 4樓呢間韓國餐廳。 一入去已經心知不妙,得小貓兩三隻。 開頭叫阿豬媽落單,點知佢勁鞋口鞋面勁大聲嗌等陣,但係轉個頭又唔過嚟幫我哋寫嘢,去做埋啲無謂嘢,再叫佢先至再返嚟落單。 跟住我哋指餐牌上嘅食物點知佢又勁鞋口鞋面咁話“唔好指,講要啲乜嘢。 好,我忍佢!我哋叫咗韓式燒肉,炸雞同埋海鮮薄餅。 韓式燒肉就要自己燒嘅,咁我開咗爐之後 就開始燒雞肉,點知嗰個阿珠媽又走過嚟指指點點,又話我做咩成日翻,仲要嘖我好多好多次,覺得我燒肉燒得好差,又呢又路。講真,我燒成點都唔關佢事啦!佢仲要快啲燒完熄爐!其實啲嘢食真係唔太差(雖然價格係偏貴),但係佢嘅服務態度實在令我覺得貼錢買難受。寧食開眉粥莫食愁眉飯,我以後都唔會再去呢間嘢食。 呢個情人節真係經典呀!

講真,我燒成點都唔關佢事啦!佢仲要快啲燒完熄爐!

情人節