2022-11-04 194 瀏覽
💜甜品總會令人心花怒放,位於尖沙咀漆咸道的Twist Buckle ,主打Churros ,相信唔少朋友都非常喜愛這個西班牙油炸鬼,仲要即叫即炸,然後仲有10多款不同配料可以選擇,睇到都好開心,另外可以配上雪糕新地,而且賣相極靚,好睇又好食,食之前記住先影相打卡,留住美好的時刻😋🌠店舖裝修好得意,牆上掛滿甜品掛畫,並設有多個打卡位置,一個咁靚嘅地方,可以一邊食甜品一邊影相,感覺令人非常快樂,另外店舖設有少量座位,可以選擇外賣和堂食, 大家快快來朝聖👍🏻👍🏻🍦▪️ Churro 新地杯S'MORESCOOKIES $ 60半熟香烤綿花糖及朱古力醬口味,大大圈嘅Churro新鮮即炸配上甜甜的熱熔棉花糖,好好味呀,仲有雲呢拿雪糕加朱古力脆皮再加上一粒燒溶咗嘅棉花糖,怎能抵擋得住,好邪惡但食完覺得好幸福我仲買咗禮合套餐和家人一齊享用🎁CHURRO GIFT BOX $ 168 / 6 pcs 一盒有六件配合三種唔同口味嘅醬汁,正所謂食Churro點朱古力醬係必須的,但係今次仲有埋榛子醬,海鹽焦糖醬,味覺大滿足,甜品怪一定喜歡,間中甜一下放縱下是何等的快樂💜🌟每款口味都放上唔同嘅配料,賣相好靚,視

🍦▪️ Churro 新地杯
S'MORESCOOKIES $ 60

我仲買咗禮合套餐和家人一齊享用

🌟每款口味都放上唔同嘅配料,賣相好靚,視覺先享受,每款都很喜歡難分高下,禮合設有多種選擇,最適合和家人或者朋友一起享用

🥨▪️白朱古力醬Oreo
🥨▪️榛子醬配榛子碎