2021-03-02 930 瀏覽
今日返工要OT, 之後就同同事係公司附近食晚餐同事好鍾意食Burger, 佢話呢間Burger好多外國既旅遊雜誌都有介紹,就跟左佢去試下餐廳係酒吧既格局, 佢既坐位都係高身既, 有好多部電視播球賽, 係度睇波應該好好FEEL有六款既burger揀, 仲有素食Burger添!仲可以自己加其他配料, 迎合自己口味!加埋$41 combo可以有飲品同小食我同同事就各自揀左一個burger, 佢仲加左個comboSingle burger: 佢既Burger係即叫即整, 夠晒新鮮熱辣, 個包外皮係烘過既, 有脆口既感覺, 個包鬆軟又帶有甜味, 番茄, 生菜, 加埋佢既手打牛肉, 牛肉既肉汁濃郁, 夠晒Juicy!Cheese burger + combo: 朋友話呢個burger 都好正,芝士溶左落牛肉,更加好味;仲有要讚下佢既薯條,應該係用新鮮薯仔整既,炸得岩岩好,香口得黎又唔會太乾, 真係食唔停口同事話呢間burger係荃灣有間姊妹店lucky smash, 近近地,下次又可以去食
今日返工要OT, 之後就同同事係公司附近食晚餐

加埋$41 combo可以有飲品同小食

我同同事就各自揀左一個burger, 佢仲加左個combo

2021-03-01
  • cheese burger