收工黎到觀塘搵朋友食飯~朋友帶左我去一間位於商場內既西餐廳~~餐廳門面好大好光猛, 同內裏昏暗既設計有著唔同既特式有現場live band, 邊食飯邊欣賞live band超正喔餐牌有多種類選擇...包括..fresh seasonal oystersoup appetizer & starterentree & main coursehome-made pizzapasta & risottodessert & ice cream我地每人叫左杯野飲~螢光火龍(Cranberry juice, Lemon Juice, Honey & Fresh Pitaya)好特別既紫色~果汁味道都幾濃, 好FRESH!!吉蒂博士Pineapple Juice, Lychee Syrup Yoghurt, Lemon Juice)好可愛既kitty荔枝裝飾~ 未飲見到裝飾已經心花怒放飲品好清甜~ 有濃濃既果香!串燒拼盤(白鱔, 海虎大蝦, 鮮三文魚, 北海道鮮帶子, 澳洲牛肉, 西班牙黑毛豬五花腩, 雞翼, 美式辣肉腸串, 栗米)超豐富既串燒拼盤!!! 種類多到一個點一上枱就聞到陣陣既燒烤香味~~海
收工黎到觀塘搵朋友食飯~
朋友帶左我去一間位於商場內既西餐廳~~
餐廳門面好大好光猛, 同內裏昏暗既設計有著唔同既特式

餐牌有多種類選擇...包括..
fresh seasonal oyster
soup
appetizer & starter
entree & main course
home-made pizza
pasta & risotto
dessert & ice cream

我地每人叫左杯野飲~

螢光火龍
好特別既紫色~
果汁味道都幾濃, 好FRESH!!
吉蒂博士
好可愛既kitty荔枝裝飾~ 未飲見到裝飾已經心花怒放

飲品好清甜~ 有濃濃既果香!
串燒拼盤
超豐富既串燒拼盤!!! 種類多到一個點

一上枱就聞到陣陣既燒烤香味~~
海鮮非常新鮮, 白鱔,&海虎大蝦好爽口

北海道鮮帶子鮮甜!
澳洲牛肉肉質軟腍JUICY!
西班牙黑毛豬五花腩外脆內軟, 油脂均勻豐富~
每串燒到金黃色~ 好吸引!!
超正!!! 好想再食丫

烤黑松露菌醬海鱸魚柳手工貝殼粉
黑松露菌醬非常香~ 配海鱸魚柳味道好夾!
海鱸魚柳肉質嫩滑

貝殼粉個汁又係超正, 每條都食到滿滿既汁

• 串燒拼盤