2021-10-02 359 瀏覽
平日夜晚去食,大概6:30入座,唔洗排隊就入到。-我哋兩個女仔叫咗一個極邪惡咸蛋黃芝士酥皮薄餅($148有加一)。佢menu寫「以上薄餅可供二人分享」,所以我哋淨係叫咗一個。-等咗大概20分鐘嚟到,我同我fd即刻對望,因為完全係一人份。自問細食,一半嚟講肯定唔夠食。睇嚟店主同我哋對二人份嘅定義都幾唔同😂-等咗咁耐都肚餓,咁食咗先啦。我覺得脆皮佔嘅比例太多,有接近50%,問題係啲脆皮又乾又無味。個咸蛋黃我覺得麻麻因為好乾,我個fd就覺得幾好。但我哋都認同個pizza好dry,成件事夾埋係唔好食😭-我哋食到一半覺得真係唔夠食,即刻追加一個栗子蓉配蜜糖脆脆雪糕麻薯窩夫($66有加一)。甜品係普通的,有兩塊窩夫、一球栗子蓉、一球雪糕,雪糕上面有蜜糖脆脆,仲有一杯仔糖漿,所有嘢都算夾。好彩個窩夫有麻薯,我哋先食得夠飽😂-入座限時75分鐘,一開始叫嘢食同等佢整都已經過咗25分鐘,同埋之後又要追加甜品,怕食唔切同埋出面又有好多人排隊😖 搞到我哋都有啲緊張,最後都食到差唔多夠鐘🥲-一開始見佢係黃店先去,但成個過程我哋都食得唔算開心😞食物:被個「二人份」pizza呃咗,同埋唔好食,甜品叫做中規中矩服務:

平日夜晚去食,大概6:30入座,唔洗排隊就入到。
一開始見佢係黃店先去,但成個過程我哋都食得唔算開心😞
服務:啲店員完全無禮貌,無service可言
環境:唔係太好,想扮復古風,但只係單純地舊😶音響得部Marshall播全場,近嘅會覺得好嘈,遠嘅會聽唔清
另外呢個價位我會覺得完全唔值😕唔明點解仲咁多人排隊
err希望佢哋可以改進一下啦,點解食親啲黃店都伏😭
2021-09-29