2008-07-18
好老實,本人對此店有偏好,皆因屋企喺附近,約朋友最方便,所以一個月頭都去三、四次。十分喜愛呢喥嘅裝飾,好有田園feel,以及我之前食評提過嘅cheese cake。近來佢哋有啲新嘅花茶 - 花旗蔘玫瑰茶。好甘甜又有玫瑰花嘅香味,係我哋呢啲一向少飲凍飲嘅人新選擇。尋日去食咗件藍莓cheese cake同飲咗壺剛提過嘅花旗蔘玫瑰茶,藍莓cheese cake一出嚟,就快快放落口,質地結實,藍莓酸甜,中和咗cheese嘅膩,好味。其實呢款cake我經已試過三次,每次都係咁好味。本人亦籍此機會提醒食cake嘅朋友:雪過嘅蛋糕上碟後必須盡早食用,否則幾好嘅蛋糕接觸到室温後質地会變得太冧而形嚮口感。冇嘢嘅,見到之前食客嘅留言後,純粹分享吓,可能下次該位食客又有唔同嘅感受呢!有嘢讚有嘢彈 - cake款式不多,有時賣哂要白走一趟。同埋啲客人玩game有時会過份大聲,有時係尖叫,嚇死人!不同意之前一位食客留言,佢話想keep客就要多啲game玩,但我党得keep客係講食品及飲品嘅質素以及環境和音樂營造嘅氣氛配合,不過,去cafe嘅人種類有好多,所要求嘅嘢係好唔同,我只不過係想食吓嘢飲杯茶傾吓偈,如果想
有嘢讚有嘢彈 - cake款式不多,有時賣哂要白走一趟。同埋啲客人玩game有時会過份大聲,有時係尖叫,嚇死人!不同意之前一位食客留言,佢話想keep客就要多啲game玩,但我党得keep客係講食品及飲品嘅質素以及環境和音樂營造嘅氣氛配合,不過,去cafe嘅人種類有好多,所要求嘅嘢係好唔同,我只不過係想食吓嘢飲杯茶傾吓偈,如果想玩game嘅我會去玩具反狗城囉。