2018-06-21 116 瀏覽
第2次食sodam chicken,每次都好滿意但上次未食到黃金鹹蛋炸雞,一直都諗住要再黎食過今次多啲人所以叫咗個3-4人既set ($788)黃金鹹蛋炸雞咬落每啖都食到鹹蛋味由雞皮至雞肉都食到!十分惹味冇骨炸雞肉質鮮嫩,一次過都食咗3舊~蜜糖蒜香焗雞雞肉表頭個皮焗到金黃色,仲沾上蜜糖汁🍯十分吸引,食落似係炸既,但呢款比鹹蛋炸雞肉質實同乾少少,但味道好足,蜜糖同蒜香味都好食得岀凱撒沙律菜幾新鮮,但如果唔係跟餐唔會點菜墨魚仔辣炒年糕 呢個味道好正,完全係香港人口味!韓式醬汁帶少少既辣味,每塊年糕,魚塊都沾滿啲汁。年糕煙煙韌韌,好有咬口!紫菜薯條紫菜粉灑係上面,薯條好似食落特別脆咁。應該話薯條本身已經炸得好脆,又唔會好快冧。千島加勒比薄餅 有蟹柳,粟米,火腿,千島醬。pizza 用咗脆身餅底,感覺上比厚果啲冇咁易食滯。pizza幾過癮,甜甜地幾清新。
第2次食sodam chicken,每次都好滿意
但上次未食到黃金鹹蛋炸雞,一直都諗住要再黎食過
今次多啲人所以叫咗個3-4人既set ($788)

咬落每啖都食到鹹蛋味
由雞皮至雞肉都食到!十分惹味
冇骨炸雞肉質鮮嫩,一次過都食咗3舊~

凱撒沙律
菜幾新鮮,但如果唔係跟餐唔會點菜

凱撒沙律

紫菜薯條
,又唔會好快冧。