2022-09-27
❁🥢ғᴏᴏᴅɪᴇ串燒-$21羊肉串 羶味唔會太過份 都唔會太柴-$21 牛肉串 肥瘦都有 少少鞋 -$14 雞軟骨 一舊軟骨 下一舊係肥膏 但我地嗌既係雞軟骨🥹-$24 燒鴨舌 唔入味 好似無醃過咁-$18 燒芝士腸 第一次食唔爆汁既芝士腸😂-$18 燒豬腩肉 乾到好似食緊煙肉咁 應該係翻炸再翻炸 乾到嚇死人-$22 燒墨魚汁香腸 🐱友人心中第一名 會爆汁!-$40 燒茄子 唔夠入味,太乾,無汁,生生地-$22 蒜香豆腐皮 甜甜地-$30 燒苕皮 入面包酸豆角 煙煙韌韌 好似食燒大塊嘅薯粉咁 炸物-$36 炸牙籤雞 🦧🐯心中第一名!好嫩口錫紙-$40 錫紙麻辣鴨血 普通 唔太辣-$38 錫紙娃娃菜 點都估唔到 全枱最入味係個菜 菜偏軟 加左粉絲 -$88 自選花果茶酒(自選3款,共12杯)(茉莉花茶 / 荔枝紅茶 / 烏龍茶 / 蜂蜜綠茶)2️⃣茉莉花茶花味回甘,但夾唔到酒,少少假甜1️⃣荔枝紅茶幾香,有啲似道X既荔枝紅茶3️⃣蜂蜜綠茶真係有啲似道X蜂蜜綠茶,但佢同酒味唔多夾⚠️注意:杯有DD污糟🦧:為左一睹苕皮風彩而黎,無諗過其他野差到咁🥹可能算係新開業 好多嘢都未完善,希望日後有改善啦🫶🏻🐯:一
🥢ғᴏᴏᴅɪᴇ
串燒
-$21羊肉串 羶味唔會太過份 都唔會太柴
-$21 牛肉串 肥瘦都有 少少鞋
-$24 燒鴨舌 唔入味 好似無醃過咁
-$18 燒芝士腸 第一次食唔爆汁既芝士腸😂
-$22 燒墨魚汁香腸 🐱友人心中第一名 會爆汁!
-$40 燒茄子 唔夠入味,太乾,無汁,生生地
-$22 蒜香豆腐皮 甜甜地
炸物
-$36 炸牙籤雞 🦧🐯心中第一名!好嫩口
錫紙
-$40 錫紙麻辣鴨血 普通 唔太辣
-$88 自選花果茶酒(自選3款,共12杯)
(茉莉花茶 / 荔枝紅茶 / 烏龍茶 / 蜂蜜綠茶)
2️⃣茉莉花茶
花味回甘,但夾唔到酒,少少假甜
1️⃣荔枝紅茶
幾香,有啲似道X既荔枝紅茶
3️⃣蜂蜜綠茶
真係有啲似道X蜂蜜綠茶,但佢同酒味唔多夾
⚠️注意:杯有DD污糟
🐯:一入到間樓上舖咁多人,諗住唔伏啦下嘛,原來大家都係黎試伏既(。 ́︿ ̀。)
無想像中咁好食,味道同
🐱友人:上菜速度有待改善,Staff擺盤都唔熟手,全場最貼心就係每人一包濕紙巾