2020-11-30 1687 瀏覽
每次見到scone都好想買👅咁啱經過人氣嘉多利 緊係要試下佢嘅名物💓真係超級平好抵食 $7大大個 平時冇$20都買唔到‼️兩款都係新鮮出爐 暖笠笠🥰外面好硬脆 入面偏鬆軟 唔夠鬆化有啲似麵包🙈口感唔會好乾 幾濕潤😋食落冇乜牛油香 所以摸上手都唔會好油🧈雖然佢食落唔太似scone 但係當麵包食都唔錯🤣.咖啡鬆餅☕️ $7我個人鍾意食呢款多啲❣️個咖啡味都出 不過就唔係好濃🧐成個鬆餅都佈滿朱古力粒粒🍫翻熱咗食溶溶地 真係好正😚咖啡同朱古力真係好夾🤤但係因為都幾多朱古力 搞到咖啡味更加薄弱 同埋食落有少少漏🤏🏻.提子鬆餅🍇 $7提子乾冇朱古力粒粒咁多🤔但係呢個份量啱啱好🤤呢款個scone 底係原味 食落幾香蛋味 不過就好甜 再加埋提子乾就更甜😢整體有啲似食緊脆皮嘅提子包🤓

咖啡鬆餅☕️ $7

提子鬆餅🍇 $7