2022-07-16 351 瀏覽
✍🏻bookmark 咗好耐嘅餐廳🍴今日終於有時間可以試到喇🥳之前喺網絡上面見到一個🈶️表情嘅火山飯🌋趣緻程度爆曬燈💡💡💡佢嘅嬲嬲豬表情為我哋帶黎開開心心嘅心情呢🥳仲可以一邊食一邊「打千秋」添🎪☁️烏卒卒煙霧瀰漫火山韓式泡菜餐肉炒飯(走辣版) $168:烏卒卒灰色嘅外表其實係用蛋白做嘅🥚店員上檯嘅時火山先係「吸住左個火山」🌋到打開嘅時候🈶️一層白煙冒出黎😍做出火山爆發嘅效果❤好盞鬼呢🥳裡面包住有韓式餐肉嘅炒飯🍚仲可以揀辣同唔辣🌶咁大人同小朋友都可以一齊食啦❤呢個位又幾貼心😋讚讚讚👍👍👍🍴晚餐🥣韓式醬油燒腩肉拌飯配溫泉蛋 $118:呢個韓式醬汁味道係甜甜地😋配埋啲燒腩肉❤味道就變得好惹味喇🥳🍮包是日甜品❤熱果茶☕️+38 士多啤梨奶昔奶蓋雪山:見到佢地啲奶蓋雪山🏔️實在忍唔住都要飲番杯凍野呀😍呢杯士多啤梨奶昔奶蓋雪山充滿住新鮮嘅士多啤梨香味🍓而且外表仲好靚❤啱晒鍾意打卡嘅你呀🥳

🍮包是日甜品❤熱果茶☕️

• 士多啤梨奶昔奶蓋雪山