2022-10-07 76 瀏覽
次次經過都好想食,但太多人就冇排。今次一早開門時間就嚟到,見冇咩人就即刻買嚟試吓招牌勁芫荽炒蛋餐肉三文治 + 樽仔咖啡全部三文治都係即叫即整,新鮮熱辣。一拎上手賣相好靚,而且非常足料食落勁香芫荽味,絕對冇渣流攤 炒蛋亦都好嫰滑,唔會過老。餐肉有略略煎香,咬落脆口有口感,面麵包都係鬆軟。整體食落非常夾,入口好有層次!好食到下次都想encore😍樽仔咖啡都好濃郁咖啡味,似係茶餐廳嘅咖啡,有奶滑但又唔會太甜,味道岩岩好。士林台式香酥蛋餅(芝士火腿)+樽仔奶茶蛋餅本身用咗香蔥酥餅,食落滿滿香蔥味,而且煎得好酥脆。我哋揀左芝士火腿味,都係普通味道,冇特別驚喜。樽仔奶茶係皇牌飲品,果然冇失望,香濃嘅茶味但又唔會苦澀,而且好香滑但又唔會太甜太重奶味,配搭岩岩好

芫茜炒蛋餐肉三文治  +  咖啡

招牌勁芫荽炒蛋餐肉三文治 + 樽仔咖啡

食落勁香芫荽味,絕對冇渣流攤
台式香酥蛋餅 (芝士火腿)  +奶茶

士林台式香酥蛋餅(芝士火腿)+樽仔奶茶