2021-12-21 43 瀏覽
餐廳嘅裝修幾有特色,以街道同埋車輪做裝飾,啱晒打卡🤩而且燈光同整個氣氛都唔錯,好適合同一班朋友嚟呢度傾吓計食吓嘢👏Burger賣相好吸引,而且香味四溢,烤過嘅麵包外皮令到成個Burger嘅外型能夠保持得好靚,食落仲好香👍蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡牛肉嘅份量十足,濃濃嘅牛香,入面有豐富嘅肉汁,正啊😍大烤菇咬落都超juicy,配搭埋牛肉一齊個味道好夾👍微微烤過嘅煙肉帶焦香,蕃茄同生菜十分新鮮,蜜糖芥末醬又令到味道更豐富,好快就食晒成個burger🐷香脆鱈魚柳漢堡平時都叫開牛肉burger,今次黎試吓鱈魚柳😆鱈魚柳Burger都冇令我哋失望,一樣咁好食,啱啱炸好嘅鱈魚柳咬落好香脆,炸衣一啲都唔厚,裏面嘅魚肉嫩滑,肉汁完全冇因為高溫烤炸而流失,值得一試😋黑松露芝士薯條好邪惡嘅薯條😈外皮炸到非常酥脆,芝士嘅份量都好多,能夠食到濃郁嘅芝士味,又帶點黑松露嘅香氣😻蜜桃冰茶食完burger同薯條個口乾乾地飲番杯冰茶就最解渴,味道清甜,個底仲飲到好多蜜桃蓉,唔錯👍

蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡

香脆鱈魚柳漢堡
平時都叫開牛肉burger,今次黎試吓鱈魚柳😆

黑松露芝士薯條

蜜桃冰茶