以前都會間中哩Ruby,依家通常都係一棚人10個8個,又想食D惹味既至哩,加上有老友有VIP卡,計起哩有半價,價錢OK!否則,哩美式餐廳食飯雖然大大碟,但圍起上哩都幾貴!前菜點了芝士辣肉腸焗粟米片同焗薯皮,都OK,保持水準啦!主菜叫咗墨西哥烤薄餅、阿爾卑斯山漢堡、燒排骨、肉眼扒。個烤薄餅認真一般;而個漢堡得喎,瑞士芝士夠香,又配一大片巨型蘑菇片,食落感覺無咁油膩;至於個燒排骨一向都做得唔錯,醬汁夠香濃,好惹味;但係今次個肉眼扒就差少少喇,熟咗D。另外,叫主菜,會送自助沙律吧,自從PizzaHut取消咗自助沙律吧後,又想過下砌沙律癮,唯有哩依度!次次砌到高一高,感覺好過癮!臨尾甜品一定叫Chocolate Tallcake,夠大份,朱古力味夠濃,啱晒我!老實講,怕肥,怕甜既人就千祈唔好哩,因為美國食物就係咁!

老實講,怕肥,怕甜既人就千祈唔好哩,因為美國食物就係咁!