2023-02-22 71 瀏覽
想打吓日式邊爐🥰嚟咗呢間叫鍋處嘅日本餐廳🤤入到去聞到好香日式邊爐嘅味道,形式可以叫做一人一鍋咁嘅做法🙂佢係放題形式,蔬菜類可以自行出去自助區選擇, 而湯底就可以揀兩個味道,因為一人一鍋😍我哋揀咗飛鳥牛乳湯,鹽麴野菜湯,兩個湯底嚟到都見到裏面有少少本菇嘅配料🤩湯底好濃郁嘅香味自助區嘅食物選擇種類都好多,真係包你食到飽,而店員亦都會睇到就嚟冇嘅配菜都會refill ,唔怕俾人攞晒自己冇得食😃飲品方面,佢哋有隻自家製嘅白桃烏龍茶,同埋玫瑰紅茶,兩隻都好香好好飲,不過會好快俾人攞晒,因為個個都飲佢哋自家製嘅茶🤩你以為佢哋得打邊爐咩?其實原來佢哋仲有日式咖喱飯,都係喺自助區嗰度自己攞,你想要幾多飯或者幾多咖喱,都由你自己決定👍🏻👍🏻最後極度誠意,推介佢哋牛乳布甸,入口超滑,好重牛奶味🤩我同朋友每人都食咗兩杯,嚟到呢度一定要試呢個甜品😍
想打吓日式邊爐🥰
嚟咗呢間叫鍋處嘅日本餐廳🤤