2018-10-04 653 瀏覽
初時以為Kikusan係日本料理,入到去先發現原來有其他串燒、米紙卷、擔擔麵、紅油抄手等各式亞洲美食❣️(Sor係小編孤陋寡聞😅)食完絕對會encore試其他美食😍.Kikusan卷🍣最招牌既菜式💕有齊我最愛既魚生:海膽、三文魚籽、拖羅蓉!咦⁉️點解無左海膽既⁉️其實係落單時已經講明海膽無貨....十萬個失望但一場去到就照食啦!賣相好精緻,其實係八件青瓜小卷,上面舖滿拖羅蓉🐠三文魚籽夠鮮夠甜,數量比原圖多左既,可能係補償返損失吧😂再灑上左䓤同芝麻令壽司更香👍🏻夾埋一齊食時,拖羅蓉味道被蓋左少少,所以最後都係分開左啲材料食😅btw小編一定一定一定會再Encore!!!!要食返海膽!!!!😆
Kikusan卷🍣