2019-02-02
約埋個friend食放題,但唔想食太貴嗰D,一定要有甜品雪糕食,我Book呢間,夠平,閒日二百頭,之前食過,幾好!其實我揀呢間原因除了平D,重有係上菜都快,D侍應服務幾好,因為我曾經在尖咀食放題,侍應態度差,谷到一肚氣! 刺身合格,食得過,當然呢個價一定食唔到AA級刺身,但日最好吃足帶子,甜蝦和劍魚,三文魚麻麻。我覺得呢間D火灸夀司最好食,醬燒珍寶蟹棒,香蒜牛油大蝦和濕燒帆立貝,鹽燒三文魚也好好食,如要食三文魚,揀火灸好過刺身。而卷物有新野出咗韓式泡菜卷好開胃,好食呀!手卷必食係海膽,狂叫呢! 其他D串燒,炸物,一品料理都OK,我幾Buy呢度D沙律小吃,柚子大蝦和田園沙律D菜好新鮮,食下菜健康D。至於西式甜品,我地好滿意佢地自助,那天法式燉蛋,朱古力慕絲,紫薯藍莓慕絲好好食,水準拍得住酒店,雪糕係牛奶公司,都好叫有得食,食了兩杯芒果呀。