2009-10-03 7 瀏覽
見之前d comment都唔錯, 好耐好耐冇食buffet既我決定一試。都食左勁多野:頭盤: 蠔同長腳蟹腳唔錯, 不過品質都唔係幾穩, 第一次拿時幾好, 而且幾甜, 到我弟拿蠔時, d蠔黑黑地, 好似唔多新鮮喎。其他冇試。日式冷麵就一般d啦.魚生壽司: 唔得, d魚生品質仲差過元x. 係三文魚好食ddbbq區: 正!, 好香, 尤其係蝦,大大隻, 而且新鮮, 另外雞亦都好好, 羊扒一般d, 其他牛豬冇試到, 因為唔係成日有, 我坐太遠, 都唔知佢幾時出。熱盤: 一般品質, 有d仲唔係幾好食。個忌廉燴薯仔, d薯仔好硬, 好似未熟咁。不過d湯幾掂喎, 我就冇試, 我阿媽試左竹生xx排骨湯(唔記得個名), 好飲喎, 而且真係老火湯. 另外個西湯, 好似係青豆湯既感覺, 好好飲.甜品, 都係d cake啦, 最好食仍然係麵包布甸. 另外佢有一counter係pancake, 真係正, 塊pancake好香好滑, 加上自己加topping同配料, 尤其係個芒果topping, 完全唔膩, 仲有好fresh既感覺。勁飽都食左兩塊。不過d湯水就差dd啦, 我阿媽話。係bbq處仲有"鄧"品--木瓜糖

係bbq處仲有"鄧"品--木瓜糖水and水果雪蛤膏, 我覺得木瓜好食d。

全場每人一隻響螺, 不過我地一家都覺得唔好食

場內有氣水, 咖啡, 茶供應, d樽裝氣水仍然係咁好飲, d膠樽行埋一邊。
service唔錯,環境唔錯, 有AIG信用卡有8折. 二百蚊多dd有蠔有長腳蟹有bbq, 仲要食到飽一飽, 仲想點!!
2009-10-02