2021-07-09 8710 瀏覽
上次嚟呢度食tea覺得食物質素幾唔錯, 今次就帶另一位貓奴朋友過嚟試下晚餐!朋友早到咗, 不過餐廳原來截咗下午茶之後就唔畀入, 要到6pm開始晚市。咁我哋就喺條街度行咗一陣然後再上去, 6:05pm門口已經有一大堆少女排緊隊入座😲 睇完menu之後我哋就決定散叫, 天氣都比較熱, 即刻叫兩杯冰涼飲品解暑先🥤🐱 芒果薄荷沙冰 幾Refreshing, 唔錯嘅, 裏面有牛奶成份~🐱 oreo脆脆朱古力沙冰呢杯飽滿感就會大啲, 好似食緊甜品咁~降溫之後就叫咗兩個小食, 一個意粉share🤗🐱 水牛城雞翼雞翼炸到脆卜卜, 沾上滿滿嘅buffalo醬~ 越食越開胃嘅小食~🐱 挪威煙三文魚芝士墨西哥餅可能因為食咗buffalo wings嘅關係, 呢個墨西哥餅就相對地淡味~ 餡料略為較小, 不過有沙律搭夠, 健康小食之選!🐱 西班牙紅蝦東瀛蟹子墨魚汁扁意粉賣相一流, 意粉質地彈牙, 調味恰到好處, 加上大量墨汁, 幾高質!紅蝦食落去肉質似虎蝦, 係幾大隻嘅~ 💬 連自己都嚟咗兩次, 又💛, 食物質素又唔錯, 唔怪之得咁多捧場客啦!真係一定要訂枱!如果可以增加一啲凍飲品係可以完全走甜嘅話就更加好啦

🐱 芒果薄荷沙冰
幾Refreshing, 唔錯嘅, 裏面有牛奶成份~

🐱 oreo脆脆朱古力沙冰
呢杯飽滿感就會大啲, 好似食緊甜品咁~

降溫之後就叫咗兩個小食, 一個意粉share🤗

🐱 水牛城雞翼

🐱 挪威煙三文魚芝士墨西哥餅

🐱 西班牙紅蝦東瀛蟹子墨魚汁扁意粉

💬 連自己都嚟咗兩次, 又💛, 食物質素又唔錯, 唔怪之得咁多捧場客啦!真係一定要訂枱!如果可以增加一啲凍飲品係可以完全走甜嘅話就更加好啦 (而家只係得美式咖啡可以)😉

2021-07-05