2020-10-12 569 瀏覽
冇得去日本,食返日本嘢補數!我同閨蜜都係日本控🥰🥰佢推薦西菁街K Plus呢間九丁目食lunch ,之後去行千色😬😬地方好易搵,室內外地方都好開陽,裏面嘅裝飾充滿日本風,🇯🇵感覺返晒黎🤣🤣見到店內poster 逢星期六,日公眾假期有拍賣祭😆😆聽店員講8pm 會有壽司刺身等等師傅會開底價,每口價$20競投,價高者得,感覺幾得意😎我點了極尚壽司定食 跟埋烏冬 甜品和飲品,胃口細啲都食唔晒呀😝😝有驚喜喎🤩🤩件件壽司都好新鮮,海膽creamy 一啲都唔腥,好回甘👍👍鮮帶子大大粒好口肉,非常鮮甜,要分兩啖先食得晒😬😬三文魚油金魚都好厚切呢,同樣新鮮,口感咁錯啊😍😍個烏冬份量都好大🤭昆布湯底,連湯都飲晒😎😎蒲燒鰻魚丼,超厚🥰🥰表皮燒得脆卜卜,正呀!真心唔錯喺元朗區來講算是比較高質的日本餐廳呢!見返夜晚餐牌仲有好多炸物、鍋物之類,於下次夜晚來玩拍賣先😝😝

見到店內poster 逢星期六,日公眾假期有拍賣祭😆😆

鮮帶子大大粒好口肉,非常鮮甜,要分兩啖先食得晒😬😬

三文魚油金魚都好厚切呢,同樣新鮮,口感咁錯啊😍😍

個烏冬份量都好大🤭昆布湯底,連湯都飲晒😎😎

蒲燒鰻魚丼,超厚🥰🥰表皮燒得脆卜卜,正呀!