2020-12-30 542 瀏覽
話咁快2020就嚟完結我就趁住呢一個時刻,偷下懶,做個無飯主婦,簡簡單單出街食個lunch就算🤣🤣🤣今日嘅選擇係Pepper Lunch(朗豪坊分店)煎蛋雞扒芝士日式咖喱飯🍛唔知係咪太耐冇出街食飯了,當成擸嘢拎出嚟的時候,嗰種熱辣辣,香噴噴的味道,簡直令人陶醉😊超厚的雞扒 + 芝士日式咖喱汁 ,超夾超好味😋,再加上一個太陽蛋,簡直完美一口牛扒+白飯一碗都係熱辣辣香噴噴,依家回想起,隔住個mon都已經垂涎三尺了🤤🤤🤤真係超多超多的一口牛肉,真係多到數唔晒不過,唔知係咪我太耐冇食過Pepper Lunch了,由於煎煮嘅時間太耐,搞到個一口牛變咗老牛🙈總的來說,都係好好味嘅🤣🤣🤣Pepper Lunch由一開始到現在,都係一個唔錯的選擇,既簡單又好味😋,係依家凍冰冰的冬天,拎住一盆熱辣辣的飯出嚟更加適合不過👍👍👍
話咁快2020就嚟完結
今日嘅選擇係Pepper Lunch(朗豪坊分店)
煎蛋雞扒芝士日式咖喱飯
煎蛋雞扒芝士日式咖喱飯🍛
一口牛扒
一口牛扒+白飯一碗
真係超多超多的一口牛肉,真係多到數唔晒
總的來說,都係好好味嘅🤣🤣🤣

2020-12-30
煎蛋雞扒芝士日式咖喱飯