2020-09-16 102 瀏覽
自從鋪頭搬左去呢個位就無去食過啦,因為唔算好就腳( D4出口附近 ),以前佢係官塘廣場嘅時候就經常去食😆😋😋😋,應該都有成五年前啦😹😹今日行開附近,就去回味一下💓一打開餐廳門口,已經可以聞到濃濃嘅羊肉香味🐏,呢個鋪位比以前官廣闊落好多,我諗都有大成三倍咁上下啦!!餐牌黎講無記錯就同以前差唔多,少少唔同嘅應該就係價錢啦😹😹係比以前貴左啲啦,不過合理嘅!而架物價貴左啊嘛😹我就叫左碗👇🏻細嘅 羊肉米線 加 可樂($9),大家無睇錯,以下呢碗的確係細嘅😹不過其實已經好大碗,男仔都夠食😆羊肉份量十足,而且舊舊都係肉,所以50蚊絕對係抵到爛!羊肉嘅獨特香味,不會太大陣騷味,加上半肥瘦咁又好juicy,真係可以食極唔厭😹😹😹咁當然啦,鍾意食羊肉嘅我相信會鐘意食😃經過嘅可以一試啊~

羊肉米線

2020-09-14