2019-01-10 607 瀏覽
有段時間冇黎呢間餐廳食,一直都念念不忙呢度既All Day Breakfast,今日去開上環casting,決定黎懷緬下。餐廳位於上環半山,地點有點偏僻,無車既話都幾唔方便,餐廳由門面到內部裝修都有懷舊既味道,除左食物,打卡都一流😁😁餐湯味道似有冬蔭公味既羅宋湯,感覺很新奇,唔算特別好飲,但蝦好味Double Shellfish Miso Spaghetti,呢個一上枱已經好香,入口味噌味好濃,估唔到味噌同意粉係咁夾既,海產亦好鮮味,加埋d芝士一齊食,味道滿分🤩🤩我食左我朋友半碟意粉先停手All Day Breakfast保持水準,牛角包香脆鬆化,薯餅炸到岩岩好,香口💞💞蕃茄夠清爽,好耐未試過食野食到成碟乾淨曬 心,乜都冇剩🐱🐱Kiwi juice第一啖入口有d草青味,但之後就好fresh好好飲Americano唔錯,但咖啡唔算香,扣少少分呢間餐廳食物真係冇得彈,唯一係價錢有少少貴,有機會要帶埋閨蜜黎享受下悠閒既時光先得😁😁

冬蔭公菜湯

All Day Breakfast

Kiwi Juice

Americano唔錯,但咖啡唔算香,扣少少分
Americano

All Day Breakfast
Kiwi Juice
  • KiwiJuice
  • AllDayBreakfast
  • DoubleShellfishMisoSpaghetti