2018-12-21 116 瀏覽
今日同好姊妹黎左一間特別GE餐廳位於尖沙咀金巴利道-夜梟, 餐廳係3-5樓, 3樓係酒吧 , 好有氣氛 , 一入去黑色裝修,很有型, 而且佈置得好有香港味道, 並設有室外, 可以比客人係對街位置飲下酒, 傾下計, 在繁忙工作中得到放鬆.到了餐廳的5樓, 餐廳怖置是以中國風, 環境清靜.至於講到我地今晚點了,黑松露湯係最好飲,松露好香, 飯方面-橫行無忌炒飯, 飯上有蟹子,蟹肉及蟹膏 外面脆似飯焦咁 , 好香, 重有係牛小排, 咕嚕汁酸酸甜甜, 肉質嫩, 好好好好好味, 好味的食物要講5次, 還有乳豬仔, 皮薄肉嫩, 超正, 甜品鬼馬油炸鬼真係好好食, 微辣朱古力火鍋 , 沾上油炸鬼, 好香肉桂味, 值得一試!輕輕鬆鬆的過了開心的晚上, 期待下一次再試

到了餐廳的5樓, 餐廳怖置是以中國風, 環境清靜.

輕輕鬆鬆的過了開心的晚上, 期待下一次再試
鬼馬油炸鬼
題外話/補充資料: 鬼馬油炸鬼真係好好食, 好野要講N咁多次
2018-12-10
10 分鐘 (堂食)