聽聞好好食嘅手打牛肉漢堡店,終於有機會嚟試下啦餐廳雖然舖面細細,但係有半開放式嘅窗台位,空間感好大,加埋入面仲有高身bar枱,chill爆呀今次無試到佢嘅signature Honbo,因為對我嚟講太多肉啦哈哈Cheese Burger上到枱快手影張相就趁熱食!麵包烘得熱又脆,咬落都好香包同牛油味。手打牛又真係肥瘦適中,咬落口感唔會話太實/太肥膩。配料就有蕃茄生菜生洋蔥,另加咗grilled onions。其他野就正正常常啦Fries因為已經食cheese burger就無再嗌cheesy fries。薯條幼身香薯味,都係我中意食嘅炸薯條😆朋友就嗌咗double cheese burger,就多塊手打肉扒啦。佢話口感好好👍🏼呢到仲有draught beer,係無milkshake架 grow up get a beer🤣食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(五⭐️為最高分數)
聽聞好好食嘅手打牛肉漢堡店,終於有機會嚟試下啦

Cheese Burger

Fries

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(五⭐️為最高分數)