2020-05-22 1450 瀏覽
之前久唔久就會係週末去pmq行下,一路未試過呢度既餐廳,今日終於有機會啦~🤩知道今日要去pmq食飯,我同同事特登早啲起行,因為由公司行黎都要一段時間(加上最近咁熱😂)到達既時候係12:15左右,店面無咩人,自由座位👍🏻環境都係一般中環好stylish既飲野地方setting,人少少地方空曠,十分舒適。平日lunchtime可以選擇單點或lunch set,後者有前菜,主菜,飲品,加多少少錢仲有個老火湯,lunch set啦唔洗講~(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️為最高)前菜:怪味雞 ⭐️⭐️⭐️湯:川貝南北杏蘋果鱷魚肉湯 ⭐️⭐️⭐️⭐️主菜:麻婆豆腐配有機白飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️飲品:凍龍眼茶 ⭐️⭐️⭐️⭐️呢個價錢搭中環呢個地段呢個環境,本身我已經覺得好OK👌,而家得知埋佢既食物質素(採用有機食材真係要加分👍🏻),我覺得係超值~
到達既時候係12:15左右,店面無咩人,自由座位👍🏻
(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️為最高)
前菜:怪味雞 ⭐️⭐️⭐️
湯:川貝南北杏蘋果鱷魚肉湯 ⭐️⭐️⭐️⭐️