2021-05-19 276 瀏覽
每次同同事都會揀啲新餐廳嚟試,呢間漢堡包想試好耐,終於有機會試吓謝斐道呢條街嘅餐廳係平日Lunch hour真係好多人,除咗呢間小店🤔🤔🤔點解嘅?點解嘅?食完之後我就知點解啦價錢屬中價,漢堡包另外再加黑松露薯條同汽水+$20個賣相都OK,漢堡包皮感覺脹卜卜,不過呢款魚柳漢堡比我想像中嘅有出入,呢度嘅炸魚柳感覺好似英式炸魚柳一樣,炸粉比較厚身,雖然魚柳都幾滑,不過炸粉比較多,食完相對地比較膩。而且魚嘅調味比較淡口,另外中間就係夾咗生菜同芝士,整體嘅味道特別每次一見到黑松露薯條一定係必點!不過呢度嘅黑松露沙律醬味道冇我想像中濃厚,薯條熱辣辣,不過沙律醬嘅味道略嫌遜色左啲。同事叫咗牛肉漢堡,不過佢嘅感覺同我都一樣,覺得整體感覺一般般,Lunch時間餐廳都冇滿座,希望之後會有改善啦❤️

點解嘅?點解嘅?食完之後我就知點解啦
價錢屬中價,漢堡包另外再加黑松露薯條同汽水+$20