2021-04-29 576 瀏覽
平時真係甚少少黎西環呢頭食野,但我知呢度有唔少特色嘅cafe,不過價錢就😅所以都係發掘下邊啲CP值高啲嘅餐廳先🤣行行下就見到呢間幾eye catching嘅鋪頭,開放式廚房,亦有露天位置,最重要嘅係價錢好合理,難怪吸引咗唔少人堂食同買外賣。呢度有all day breakfast,三文治,意粉同飯提供,緊有一款適合你,仲要歡迎寵物內進,即刻加哂分💛聽聞呢個叉燒滑蛋飯係必叫😎叉燒好厚切,肥瘦適中,口感唔柴,而且醃得入味甜甜地咁;炒蛋相當滑,無可挑剔,加埋甜豉油撈飯,果然唔錯!黑松露煙三文魚意粉嘅三文魚份量可以用「一疊」黎形容🤣黑松露醬掛滿晒喺啲意粉上面,身為黑松露粉絲嘅我表示相當滿意鳳尾蝦白汁意粉嘅蝦都好多!好似用半煎炸嘅做法黎煮啲蝦,令到表面有少少脆口,但亦不失爽口彈牙嘅口感。唯獨係白汁味道有啲light,如果鍾意好creamy濃味嗰種白汁嘅應該會有小失望飲品方面除咗有普通嘅奶茶檸茶之外,仲有拉花咖啡!呢杯cappuccino裝咗喺港式奶茶杯入面🤣玫瑰鮮奶咖啡都好唔錯,唔使加糖都夠甜呢個就裝咗喺公雞碗入面🤣🤣用碗嚟飲咖啡真係第一次🤣
玫瑰鮮奶咖啡都好唔錯,唔使加糖都夠甜
呢個就裝咗喺公雞碗入面🤣🤣用碗嚟飲咖啡真係第一次🤣