餐廳: 囍慶酒家
資訊:

2017-12-12 719 瀏覽
朋友結婚大日子, 我地梗係要入黎熱鬧恭賀一下嘛~地點 相信對一般巿區人黎講就梗係唔算就腳, 不過 的士落客點响正 mall 外, 所以, 又 ok 嘅~第一味菜: 開花結果我地先黎食水果盤, 哈哈哈~大路水果, 放心 甜的~感覺好 green, 炸得恰好, 無 over 索汁後 食落仍有點鬆化~炸虾蟹波波, 食落啖啖肉, yum yum yum!!!鮑魚仔細細隻, 但口感味道都 ok 的, 意思意思麻~唔係每碗都有花膠, hehe, 我的原本比較 mini 仔的, 朋友好好 同我交換~唔腥 熱暖暖, 味道 ok, 飲完成個人暖番曬~  每人都有半隻, 呢個安排比一大隻要掘肉好得多啊!虾肉彈牙, 感覺更滿足~輩翠苗 我地都好鍾意啊~嫩嫩的, 配理個瑤柱絲汁 好得我地心!!!蛋白炒飯紅豆沙湯丸
朋友結婚大日子, 我地梗係要入黎熱鬧恭賀一下嘛~

第一味菜: 開花結果

我地先黎食水果盤, 哈哈哈~
大路水果, 放心 甜的~

炸虾蟹波波, 食落啖啖肉, yum yum yum!!!

鮑魚仔細細隻, 但口感味道都 ok 的, 意思意思麻~

唔腥 熱暖暖, 味道 ok, 飲完成個人暖番曬~

每人都有半隻, 呢個安排比一大隻要掘肉好得多啊!
虾肉彈牙, 感覺更滿足~

輩翠苗 我地都好鍾意啊~
嫩嫩的, 配理個瑤柱絲汁 好得我地心!!!

蛋白炒飯

紅豆沙湯丸