餐廳: 利苑酒家
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2019-06-06 3141 瀏覽
爸爸媽咪鐘意食中餐,前兩日就去左出名質素好既IFC利苑首先上菜既係招牌菜叉燒。肥瘦適中,十分入味而且夠曬稔,值得一試!粉絲蟹肉煲 好香好惹味 粉絲好有咬口黃金炸豆腐 上碟個陣已經凍曬雖然都仲係幾脆但唔熱真係差好遠枝竹鵝掌煲份量十分多 有四隻鵝掌十多塊枝竹 十分入味但略咸 蒸蛋白十分出色 上面有好多蝦肉同蟹絲,清清地好好食 蛋白都蒸得岩岩好 送飯一流最後仲嗌左個海鮮泡飯 爸爸媽媽十分鐘意但我就覺得唔多夠味好似食粥咁 值得一讚係職員會一直用瓦煲熱住啲泡飯,再添依然熱辣辣
爸爸媽咪鐘意食中餐,前兩日就去左出名質素好既IFC利苑
粉絲蟹肉煲 好香好惹味 粉絲好有咬口
黃金炸豆腐 上碟個陣已經凍曬