2021-02-23 1021 瀏覽
一直都好中意呢間非連鎖式 既coffee shop,質素比知名度高既coffee shop更出色!尤其Tom Dixon x Nodi 呢間分店,可惜呢個舖宜家已經無做了😭😭😭 連禮頓道個間都無埋🥺(世界末日呀💔)想試下佢地既咖啡,可以去另外兩間分店,質素一樣好!.Iced Mocha 特調🤭 $45 一杯屬於我同朋友既專屬飲品,you knew it🤫 係呢度可以飲番以前係coffee shop做嘢既味道!每一次都會令我諗番好多回憶🥰 (感性mode) 只想説一句,幸好一直有你🥺 .咳咳!正經!😌杯iced mocha飲落好順口,朱古力味好重,但又唔會蓋過咖啡味☕️,夠濃唔會酸!就算飲到尾,啲冰溶左都仲係好香、好有層次!.總括黎講,呢度既咖啡好飲,而且定價合理,一定必須要回頭🤤😍.📍 NODI COFFEE BREWER (中環)中環干諾道中8號遮打大廈1樓115號舖.📍 BYO_ By NODI (中環)中環港景街1號國際金融中心1樓1104A號舖
Iced Mocha 特調🤭 $45

咳咳!正經!😌
總括黎講,呢度既咖啡好飲,而且定價合理,一定必須要回頭🤤😍
📍 NODI COFFEE BREWER (中環)
中環干諾道中8號遮打大廈1樓115號舖
📍 BYO_ By NODI (中環)
中環港景街1號國際金融中心1樓1104A號舖