2009-11-17 6 瀏覽
我諗係人氣爆燈才導致人來人往,否則此店其實普通不過.今日冒名而來,睇到大家一直在外面小攤0既左手邊出出入入,先知道原來有地舖,仲要有兩間孖住.是日早餐:- 豬扒包+熱好立克>> 我猛問有乜好介紹,個店員話豬扒包,同埋豬扒包喎.見佢極力推介,就試下啦!初頭諗住有乜咁了不起,咪有係法包配一片硬骨骨0既豬扒.點知上碟,係用芝麻漢堡包配上軟林林豬扒架!口感自然唔一樣!好立克冇特別. 薯仔粒蕃茄火腿通+凍奶茶>> 朋友吃第一口通粉就感動不已.唔通佢未吃過通粉?我就覺得好普通喇,樣樣都一粒粒,賣相好寒酸.係蕃茄味重囉~我飲左啖奶茶,好重茶味.同平時既茶餐廳係有d唔同0既~ 奶醬多>> 係跟餐送的,轉做有醬多士,好似我起屋企仲整得好味過佢.如果起中環叫做好抵吃,不過中環要做番高質數少少就差唔多喇,如果唔係好快被淘汰呢!
我諗係人氣爆燈才導致人來人往,否則此店其實普通不過.

是日早餐:-
好立克冇特別.
我飲左啖奶茶,好重茶味.同平時既茶餐廳係有d唔同0既~

$24 (早餐)