2017-01-27 549 瀏覽
早排推出左蠟筆小新主題 有啲好療癒 有啲玩味十足 真係頂小新吾順 但又帶俾我地好多歡樂 我諗大家都有同感 價錢中等 造型可愛 味道吾會hea你 之前朋友去過食都推介俾我 今次小新主題令我忍吾住去朝聖一下酒控既我一泥嗌左兩杯Kirin一番榨既啤酒早前美麗華既store miss左 估吾到係点心Icon飲得到 啤酒配點心一大突破媽媽櫻花味啤酒/爸爸啤酒 $69 啲泡好挺身 連泡都有淡淡啤酒味同香氣 同埋櫻花味都我都幾鍾意 易入口過爸爸啤酒 吾怪得媽媽飲到紅都面晒 同埋都幾大杯不理不理左衛門奶黃流沙包 $49一督個鼻子 就流晒鼻水了 個流沙奶黃 都重蛋黃味既~ 加上造型可以 滿意收貨!大象朱古力流沙包 $49平時見奶皇流沙見得多 依個係朱古力流沙 流沙程度不容小覷 勁多餡 玩完仲大把餡係入面 但包可薄一啲

媽媽櫻花味啤酒/爸爸啤酒 $69
不理不理左衛門奶黃流沙包 $49