餐廳: 千両 (國際金融中心商場) (國際金融中心商場)
資訊:

2018-02-18 1982 瀏覽
完左AIA之後就去左IFC Mall既千兩到食迴轉壽司🍣 千兩同元氣同一集團 但質素我覺得係高啲咁 又唔可以話好正 可能我唔係食左好多唔同種類既 我就講返食左既野食既feedback🤭 最愛榮螺食左2碟 個螺味十足 但舊飯一早擺左wasabi😂😂對於唔食wasabi既人來講 簡直一大整估🤪🤪 鈇火卷同辛辣卷都係吞拿魚來 🐟🐟 個人認為辛辣卷幾好食 有青瓜🥒青菜🌱同魚🐟 加埋一種辣醬 都幾惹味👍🏻👍🏻而且芝麻香口 但又加左啲蔬菜類中和返個辣味 配搭得幾好😼🤲🏻 -之後枝豆就不用多說 都係普通小食🤧🤧 個青瓜靠啲麥粒先會有味 本身青瓜就得青瓜味 但麥粒太咸😴 重口味人士會好中意呢個開胃前菜🤧🤧我就覺得一般可以skip唔洗拎👌🏻👌🏻-最後抹茶控特製極濃抹茶 🍵 加極多抹茶粉但都唔夠濃 唉 下次識做喇🤭聽人話叫抹茶雪糕🍦加抹茶🍵粉係幾正 下次都可以TryTry✨-千兩價錢較高 我諗我都係去返啲平價啲既壽司店會岩我啲🤦🏻‍♀️

鈇火卷同辛辣卷都係吞拿魚來 🐟🐟

之後枝豆就不用多說 都係普通小食🤧🤧