呢篇係我第一篇食評,實在不吐不快,我地5人點了片皮鴨2食,松子黃魚,宮保蝦球,豆苗同埋青菜炒麪;片皮鴨皮乾肉又鞋又淡,黃魚超迷你好似營養不良賣相奇差味道一般,蝦球乾又硬,碟麵基本上完全冇味仲好似豆腐咁林,豆苗算正常;成餐最好就係嗰2碟一坐低就捧來嘅小食(好似成四十蚊一碟); 侍應個個朩無表情,最離譜係叫左拔絲香蕉,個部長話最少要30分鐘;我地照叫,送左甜品碟同筷子上枱之後,呆等左超過半粒鐘,叫個部長check吓,幾分鐘後走來話唔記得落單,話同我地即刻整,叫我地等10分鐘,都唔知佢地攪乜,落單就話要30分鐘,而家10分鐘就得;唔想整就一早出聲la, 浪費哂我地d時間,乜mood都冇哂,埋單走人,5個人食左差唔多二千五蚊,一d都唔值,咁嘅食物水準服務態度完全唔合格,都唔知點解會有米芝連1星?或者外國人幫襯好d卦;我地以前久不久都會去北京樓食飯,以後都咪攪
2017-11-25