2020-06-15 1266 瀏覽
係中環返工想食好嘢唔難,但好多都真係貴到傻🙄我覺得Italian club 用$58嘅價錢比到一個starter, 一個main dish同一杯嘢飲,真係難得一見(weekend 都有得食)🤔餐廳環境唔錯,感覺上係貴價西餐,但望下lunch set menu, 原來有驚喜😂我同朋友share 左2個lunch sets, 有烤薯仔加燒雜菜做前菜,味道唔會太濃,作為前菜唔會蓋過主菜嘅味道,可惜係薯仔可以再烤軟啲,易啲入口😗其後嘅主菜有巴馬火腿pizza同香辣蒜蓉意粉,味道濃,唯一令我嚇一跳就係意粉碟嘅油多到有啲跨張,好似浸住啲意粉咁😧overall, 個人認為係抵食嘅👍
烤薯仔+燒雜菜
巴馬火腿pizza