2021-08-05 649 瀏覽
@kunglee1948 𝙞𝙨 𝙤𝙣𝙚 𝙤𝙛 𝙩𝙝𝙚 𝙤𝙡𝙙𝙚𝙨𝙩 𝙝𝙚𝙧𝙗𝙖𝙡 𝙩𝙚𝙖 𝙨𝙝𝙤𝙥𝙨 𝙞𝙣 𝙝𝙤𝙣𝙜 𝙠𝙤𝙣𝙜 𝙬𝙝𝙞𝙘𝙝 𝙞𝙨 𝙠𝙣𝙤𝙬𝙣 𝙛𝙤𝙧 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙨𝙪𝙜𝙖𝙧 𝙘𝙖𝙣𝙚 𝙟𝙪𝙞𝙘𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙥𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣𝙜. 𝙞𝙣 𝙘𝙖𝙨𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙙𝙤 𝙣𝙤𝙩 𝙠𝙣𝙤𝙬, 𝙩𝙝𝙚𝙮 𝙖𝙧𝙚 𝙘𝙤𝙡𝙡𝙖𝙗𝙤𝙧𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙩𝙝 @dangwenlihk 𝙢𝙖𝙠𝙚 𝙨𝙪𝙧𝙚 𝙩𝙤 𝙩𝙧𝙮 𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙨𝙪𝙜𝙖𝙧 𝙘𝙖𝙣𝙚 𝙨𝙤𝙗𝙚𝙧𝙩 𝙖𝙩 𝙙𝙖𝙣𝙜𝙬𝙚𝙣𝙡𝙞!.近排成日經過當文歷餅店見到杯竹蔗雪糕勁吸引,既然佢地係用公利蔗汁造嘅就一於行幾步路去飲杯真材實料嘅先!蔗汁一如既往咁原汁原味咁清甜,雪返凍黎飲解渴一流,不過我最鐘意都係佢地嘅蔗汁糕,比蔗汁冇咁甜,煙煙韌韌,口痕想食甜品嘅話呢個食完都唔會有罪疚感😋
竹蔗汁
竹蔗汁