2024-01-05 149 瀏覽
我同朋友嚟到「町町丼丼」餐廳,立刻聞到一陣香氣!侍應好友善,即刻幫我哋介紹餐牌💜 我地決定試下咖喱吉列豬扒飯,佢嘅味道好濃郁,豬扒又嫩又多汁,真係超正!🍛🥢我同埋朋友都想食啲特別嘅菜式,所以我地揀咗咖喱南瓜餅蕎麥麵同一口芝士年糕🥳 咖喱南瓜餅蕎麥麵有啲辣辣嘅味道,同南瓜餅嘅香甜好搭,麵條又彈牙,真係一流!而一口芝士🫕年糕就更加驚喜,融化嘅芝士同年糕嘅黏滑口感絕配,好好味啊!🌶️當然,飲品都好吸引!我試咗炭燒烏龍冷泡茶同蘋果茉莉冷泡茶☕️ 炭燒烏龍冷泡茶有啲煙燻味,清香又解渴,好開胃!而蘋果🍹茉莉冷泡茶就清新啲,有淡淡嘅花果香,好適合夏天飲!🍵我對「町町丼丼」嘅餐點印象深刻,真係好開心嚟到呢度用餐!🌟🍽️總括而言 (5個♥️係最高)好味指數 : ♥️♥️♥️🤍🤍服務態度 : ♥️♥️♥️🤍🤍環境打卡 : ♥️♥️♥️🤍🤍回頭指數 : ♥️♥️♥️🤍🤍📍 町町丼丼 (威靈頓街) (中環)🏢中環威靈頓街182號LG樓🕗星期一至日 11:30 - 21:30#中環美食 #中環必食 #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photoof

總括而言 (5個♥️係最高)
好味指數 : ♥️♥️♥️🤍🤍
服務態度 : ♥️♥️♥️🤍🤍
環境打卡 : ♥️♥️♥️🤍🤍
回頭指數 : ♥️♥️♥️🤍🤍

📍 町町丼丼 (威靈頓街) (中環)
🏢中環威靈頓街182號LG樓
🕗星期一至日 11:30 - 21:30

#中環美食 #中環必食 #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfollow #hkig #hkdating #pleaselike #hkfoodie #bestfoodhongkong #coffeehk #hkcafe #hkrestaurant