餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2020-11-19 1289 瀏覽
不嬲都好鍾意食辣嘢 見呢間價錢響中環來講嚟講都算抵食😆因為瘋狂套餐價只需$98 裏面已經有一碗麵 小食 飲品同埋甜品瘋狂牛肉麵 $98我朋友叫咗bb辣 真係一啲都唔辣😂塊牛肉好厚 口感有啲似厚牛展 幾好食唔錯👍而且碗面夠哂煙韌 唔會煮到糊曬夫妻肺片 (+$32)呢個係小食嚟 食落都幾正宗 而且好香口 非常推薦呢款😍😍瘋狂肥腸麵 $98而我自己當然就會叫最大嘅辣🌶️🌶️🌶️不過又冇想像中咁瘋狂 覺得一啲都唔辣 可能已經食到冇曬味覺😂嗰肥腸又幾好食 但係份量再多返啲就好啦😂😂棒棒雞 (+$32)調味都幾香 不過口感比較淋身咗少少差少少 但係算正常發揮成都老冰粉 我食過幾間成都老冰粉 覺得呢一間整得最好食 冰粉夠哂爽滑 涼浸浸嘅感覺 而且入面嘅配料都比較多 我食過有啲餐廳 整嘅配料俾得好少 呢間好闊佬吖🤩🤩烏梅汁味道一般般 冇話好特別 但係用嚟解辣都唔錯 紅肉柚子 (+$6)呢杯幾好飲 好重柚子味 而且成杯好粉紅色 用嚟影相都幾靚😃

瘋狂牛肉麵 $98
瘋狂牛肉麵

夫妻肺片 (+$32)
呢個係小食嚟 食落都幾正宗 而且好香口 非常推薦呢款😍😍

瘋狂肥腸麵 $98
瘋狂肥腸麵

棒棒雞 (+$32)
調味都幾香 不過口感比較淋身咗少少差少少 但係算正常發揮
棒棒雞

烏梅汁
味道一般般 冇話好特別 但係用嚟解辣都唔錯

紅肉柚子 (+$6)
呢杯幾好飲 好重柚子味 而且成杯好粉紅色 用嚟影相都幾靚😃
紅肉柚子