2021-03-31 57 瀏覽
早前人氣頗高嘅復古風cafe,樓高四層,尤其門口位置特別適合打卡,食物方面則以日式便當為主😳• 黑松和牛漢堡·盛當 $118便當以和風布包裹住,美觀度🆙🆙‼️打開嗰下好有儀式感🥰盒內有兩個飯團、兩塊和牛漢堡扒,另外仲有啲配菜,白色飯團內裡有熟三文魚餡,而另一個飯團就用左豉油調味,就咁食都唔會太淡,兩者都有個共通點,就係啲飯粒好有咬口喇😂漢堡扒溫度係常溫,口感幾淋,黑松露味都有嘅~個人覺得最好食就係粒糖心蛋,夠軟滑入味😚• 煙三文魚牛油果蟹籽沙律 $98依個沙律做成左五層,最底層係蕃茄粒,順序之後係牛油果、煙三文魚、蟹肉沙律,最後係蟹籽同蛋黃,配搭黎講都好隱陣,最surprised係啲蟹肉量真係好多,見到好多一絲絲真蟹肉,唔洗慢慢搵返出嚟🙈牛油果嘅生熟程度都岩岩好,撈埋蛋食都幾香☺️• 冷泡玫瑰伯爵茶 +$18哩杯茶我個人都幾欣賞,玫瑰味好清幽,有喚然一身嘅感覺😌

• 黑松和牛漢堡·盛當 $118

• 煙三文魚牛油果蟹籽沙律 $98

• 冷泡玫瑰伯爵茶 +$18
哩杯茶我個人都幾欣賞,玫瑰味好清幽,有喚然一身嘅感覺😌