⭐️⭐️⭐️一品石鍋飯 裡面灑了一點蔥花 加了雞蛋碎 今天飯有點過焦了 香味還好 可是不會太油膩 ⭐️⭐️⭐️⭐️我最愛的煎堆 皮不會太厚 跟豆沙餡料量很均勻 而且不會太油膩 不錯⭐️⭐️⭐️⭐️這裡的馬拉糕是必點 記憶之中最鬆軟香口的糕點 記得要熱食呀⭐️⭐️⭐️⭐️這個黑松露腐皮卷也是必點之一。我平時不愛吃腐皮卷 唯獨這個我會點。腐皮薄薄的 黑松露香味隔離位都聞到 裡面蔬菜為主 整個點心唔會太油膩⭐️⭐️⭐️牛肚 醬料好惹味 但係偏油 而且量有點少 7個人點一籠唔夠分🤷🏻‍♀️⭐️⭐️⭐️鳳爪好入味 食落去有啲入口即溶嘅感覺 都係份量比較小⭐️⭐️⭐️蘿蔔糕 煎得唔錯 好多時蘿蔔糕都會好散或者太油膩 呢度嘅蘿蔔糕都幾足料 啖啖蘿蔔 唔會太油膩 ⭐️⭐️⭐️桂花糕 平時呢啲糕點通常都會好冰好凍 呢個桂花糕溫度啱啱好 聞就無咩香味但係食落有桂花香甜味 好適合點比長輩食
一品食鍋飯

雷莎煎堆仔