本身諗住去形點食泰國菜,但朋友話有間正野遠啲偏啲,但好好味,於是就去左呢間旦王花🐘個名好特別😂呢間舖好大間,有得坐室內/外,一開始坐出面好驚有蚊,因為隔離係個水池,扮泰國個啲feel,但餐廳好貼心,每張枱下面都有蚊香,所以成餐飯都好平安😆野食好多元化,有炭燒海鮮,要出去㨂,之後比佢燒,但因為我地懶,就坐係到叫算啦😛頭盤叫左炸蝦球拼榴連流心👍👍兩個都好正,蝦班係有芝士拉絲!榴連又好重味😈個芒果卷就一般,都冇芒果既🥺主菜叫左青咖哩雞,有啲稀,但味道不錯😋檸檬鱸魚超級好味,完全係好清新唔鯹🤩燒雞都好味,juicy,唔會燒過龍😬仲有炒金邊粉,太乾,又冇檸檬,有啲失望😭菠蘿炒飯足料,加埋青咖哩食,味道更上層樓🥰😍最後甜品叫左芒果黑糯米飯,好多椰汁,唔會死甜,個飯熱既好味!👍👍芒果就有啲熟到黑左🙈價錢平過形點好多!平靚正超抵食呀❤️
價錢平過形點好多!平靚正超抵食呀❤️
菠蘿海鮮炒飯