餐廳: 花斑茶社 (樂道) (樂道)
資訊:

2022-04-03 1277 瀏覽
🔸白桃烏龍🍑(微糖,少冰) $28呢杯真係超驚喜🫣係有桃係入面🍑所以唔係淨係飲到烏龍茶💦仲食到桃😆真係超唔正✨🔸黑糖珍珠可可鮮奶🧋(少糖,少冰) $34我係超鐘意花斑嘅黑糖珍珠💞珍珠好煙靭而加埋黑糖珍珠都唔會好甜😚可可鮮奶本身驚好奶🥛但係朱古力味重d🍫整體黎講好夾😆🔸熱黑糖珍珠烏龍奶茶🥤(少糖,少冰)$28呢杯係我經常都會叫嘅但熱嘅真係第一次飲🙌🏻珍珠依然好煙靭😉但熱飲嘅關係冇得溶冰所以有d甜🤪奶茶都係茶味偏重😙唔知係咪錯覺,熱飲好似比涷飲份量少🤣🔸桂花烏龍(微糖,少冰) $24之前聽人講桂花烏龍幾好飲🙌🏻飲落好清新😙推介大家叫微糖😆可以飲到茶香味🥰而飲落仲有桂花碎😳🔸柳丁綠茶🍊(微糖,少冰) $28鐘意橙可以試下呢杯😙好重橙味🍊好清新但個人就麻麻🫢
🔸白桃烏龍🍑(微糖,少冰) $28

🔸黑糖珍珠可可鮮奶🧋(少糖,少冰) $34