嚟開旺角梗去肥姐度🤣冇食過肥姐冰鎮滷味..可以話係人生一大憾事🤫好幸運係𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗中意食嘅野=肥肥中意💘 所以從來食好西嘅鐵腳都係肥肥🤫🍢肥姐好食在係個「醬」‼️㊙️黃芥茉醬、甜醬、甜豉油‼️如果個醬唔係咁特別,會失色不少‼️夠晒嗆‼️夠晒辣‼️ 唔中意甜醬嘅𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗都覺得不能沒有「它」🤫🍢皇牌套餐ʜᴋᴅ$38 (墨魚火雞腎生腸)墨魚🦑夠爽口彈牙啊~冇鹼水味‼️新鮮‼️火雞腎🦃️ 係𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗最愛~夠脆‼️夠爽口‼️唔係食香口膠‼️生腸 = 🐷豬嘅輸卵管~食 #港式滷味🍢必叫‼️🍢無論係尖沙咀定旺角,一定會幫襯肥姐同佢個仔!雖然食過好多間,但因為個「醬」無限♾️返啅🧡💛 所有外國朋友嚟香港🇭🇰𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗必定帶佢哋嚟食🤣 老外係好抗拒食內臟都覺得𝗻𝗲𝗶 𝗵𝗼 𝗺𝗲𝗶💗𝗣.𝗦. 食咗咁多年..從來唔知幾錢嘅..但今日聽到後面個小妹妹🧍‍♀️(目測8歲)同爸爸對話就知啦👂咁細個都咁識食👍🏽如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~🍢肥姐小食店 (旺角)🍢旺角登打士街55號地下4A號舖
嚟開旺角梗去肥姐度🤣

皇牌套餐

🍢皇牌套餐ʜᴋᴅ$38 (墨魚火雞腎生腸)
墨魚🦑夠爽口彈牙啊~冇鹼水味‼️新鮮‼️
生腸 = 🐷豬嘅輸卵管~食 #港式滷味🍢必叫‼️

如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~

🍢肥姐小食店 (旺角)
🍢旺角登打士街55號地下4A號舖
2022-04-20
皇牌套餐
  • 大皇牌套餐(雞腎,大生腸,大墨魚)
  • 火雞腎
  • 豬頭肉