2014-12-15
今日有個西環友約我食飯, 朋友就帶左我黎食喇 ! 環境方面: 外面需然睇起黎唔係咩金碧輝煌, 但裡面裝修得非常雅緻, 而且坐位非常闊落, 十分抒服,舖頭有分 室外 同 室內, 非常適合幾隻小貓聊天相聚食物方面: 值得推介: 三文魚刺身, 非常厚, 而且唔會因為雪藏而失去三文魚既鮮味,入口即溶 玉子壽司, 蛋係師傅即場整出黎既,熱情既甜蛋, 加上好cool既飯團, 食起上黎口感非常特別 費城手卷,裡面有三文魚, 牛油果同芝士, 非常特別(而且呢個手卷名好似有特別原因?) 其他食物: 店舖主要以手卷,魚生飯為主, 叫左一碟牛油果三文魚既手卷, 尚算不錯, 係食野既其間, 見到有唔少既外國人黎買魚生飯,感覺應該唔錯, 其實已經睇上左佢既芝士三文魚飯(好似係獨家),但太飽冇叫, 下次再試服務方面: 食物既速度尚算快, 而且侍應服務態度都好好價錢方面: 街方價, 價錢非常合理, 而且午飯時間還有學生價,非常適合學生黎食暫時食左咁多, 下次食完再補
食物方面:
值得推介:
其他食物:
服務方面: 食物既速度尚算快, 而且侍應服務態度都好好
暫時食左咁多, 下次食完再補